Φανή Δρακοπούλου @ Messiah Live Stage – Αθήνα

5 (100%) 3 votes

Η Φανή Δρακοπούλου στο Messiah Live από 25/11!

Η Φανή Δρακοπούλου στο Messiah Live της Αθήνας από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Η Φανή Δρακοπούλου επιστρέφει στην νυχτερινή Αθήνα στον όμορφο χώρο του Messiah Live Stage για μια σειρά εμφανίσεων που δεν πρέπει να τις χάσετε!

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Οι εμφανίσεις της Φανής Δρακοπούλου στο Messiah Live έχουν ολοκληρωθεί.

fani-drakopoulou-messiah-live

Messiah Live Φανή Δρακοπούλου

Το Messiah Live είναι ένας ένα εντυπωσιακό Live Stage σχετικά μικρής χωρητικότητας που έρχεται να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας!

Η μουσική αυτή σκηνή θα φιλοξενήσει μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου, την Φανή Δρακοπούλου!

Messiah Live Τιμές και Τηλέφωνο Κρατήσεων

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας στο Messiah Live με Φανή Δρακοπούλου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

  • Τιμή Φιάλης: 130€ / 6 άτομα
  • Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816

Οι εμφανίσεις της Φανής Δρακοπούλου στο Messiah Live έχουν ολοκληρωθεί.

fani-drakopoulou-messiah-live-1

Messiah Live Διεύθυνση

Το Messiah Live όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο η αγαπημένη Φανή Δρακοπούλου, βρίσκεται στην Αθήνα στο Κολωνάκι, συγκεκριμένα στη διεύθυνση Πλούταρχου 9.

Στον χάρτη που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε εύκολα οδηγίες προς το μαγαζί.

Φανή Δρακοπούλου Live στο Messiah

Η Φανή Δρακοπούλου έρχεται για μία ακόμη φορά για να εντυπωσιάσει όπως μόνο αυτή γνωρίζει το κοινό της Αθήνας στο Messiah Live!

Θα μας ερμηνεύσει μεταξύ άλλων τα αγαπημένα “Καλύτερα αλήτισσα”, “Άσε να χαρείς”, “Ούτε ναι ούτε όχι”, “Απών” και “Δύσκολο παιδί”, δείχνοντας μας για πιο λόγο θεωρείται μία από τις σημαντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες!

Messiah Live Δρακοπούλου Φωτογραφίες

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις Live εμφανίσεις της Φανής Δρακοπούλου στο Messiah Live.

Δρακοπούλου Βιογραφία

Η Φανή Δρακοπούλου, της οποίας τις εμφανίσεις περιμένουμε πως και πως στο Messiah Live, γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία στις 10/4/1982 κι από νεαρή ηλικία ήξερε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, καθώς αγαπούσε πολύ τη μουσική και το τραγούδι.
Σε πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.
Σύντομα ξεχώρισε για την εξαιρετική λαϊκή φωνή της, πράγμα που την έφερε στην Αθήνα και στην πόρτα της γνωστής δισκογραφικής SONY BMG με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο.
Έτσι, άρχισε τις live εμφανίσεις της σε δημοφιλές νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομά της.
Από τον δίσκο της Φανής Δρακοπούλου ξεχώρισε το άκρως ανεβαστικό κομμάτι με τίτλο “Θέλω να τα πιω” το οποίο ακούστηκε σε όλα τα bar και clubs κι έγινε ο απόλυτος ύμνος της νυχτερινής διασκέδασης!
Την άνοιξη του έτους 2007 βρίσκει την Δρακοπούλου στην παραλιακή της Αθήνας και συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί “Θάλασσα” όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Μαζωνάκη και την Τάμτα.
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συνεχίζει τις live εμφανίσεις της στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αυτή τη φορά όμως στο πλευρό του Θάνου Πετρέλη.
Παράλληλα κυκλοφορεί η ειδική έκδοση του πρώτου δίσκου της, το οποίο περιέχει ένα νέο κομμάτι με τίτλο “Μην του πείτε”, το οποίο επίσης αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Από τις 25 Νοεμβρίου έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στην πόλη της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Messiah Live!

Κοινοποίησε το!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr